Er zijn veel manieren om lichttoetreding en daarmee ook sfeer in een ruimte te bepalen. Fractions biedt daarvoor een geheel nieuwe dimensie en laat u genieten van de speelse manier waarop de lichttoetreding geregeld kan worden. In een handomdraai kan de lichtinval of inkijk worden veranderd. U creëert steeds zelf weer de sfeer. Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt om de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven. De strakke panelen zijn een echte eyecatcher en zorgen voor een luxe uitstraling. De Fractions kunnen geheel geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. De ruimte wordt beïnvloed door het karakter van het individu en kan indrukwekkende patronen weergeven door de lichtspeling. De accenten zorgen voor de juiste gemoedstoestand en sfeer. Door de lichtsleuven geheel te sluiten wordt de privacy gewaarborgd met een verduisterend effect.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw interieur? Of wilt u kosteloos een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op!

image007

Unieke eigenschappen

· Blinde montage
· Superdun pakket
· Neemt weinig ruimte in
· Kunnen zeer dicht bij het raam gemonteerd worden
· 18 mm montageprofiel: niet meer diepte nodig
· Geen vlakliggende lamellen, dus geen vuil en stof
· Lichtdicht
· Isolerende waarde

· Eenvoudige montage
· Tot wel 15 mm nastelbaar bij niet haakse plaatsing
· Geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes
· Blinde scharnieren
· Alle RAL kleuren mogelijk
· Hoogwaardige, duurzame, krasbestendige poedercoating laklaag

· Hoogwaardig aluminium
· Trekt niet krom
· Dutch Design, made in Holland
· Alle standen instelbaar: volledig open gescharnierd, gesloten met sleuven volledig open, sleuven traploos instelbaar voor de perfecte sfeer
· Duurzaam recyclebaar aluminium

Impressie