BUITEN SHUTTERS

Shutters voor buiten laten maken? Dat kan! Deze shutters geven namelijk een unieke uitstraling aan je woning. Ze zijn de stijlvolle verbinding tussen je interieur en exterieur.

Als je kiest voor deze shutters wil je verzekerd zijn van sterk materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Onze shutters zijn daarom gemaakt van aluminium of taekhout. Aluminium shutters zijn weerbestendig en hebben een strakke uitstraling.

Taekhout is een hardhout met een natuurlijke uitstraling. Shutters van Shutter Experience kun je inzetten als raambekleding aan de buitenkant van je huis of als afscheiding in je tuin. Op welke manier je ze ook gebruikt: je kunt jouw shutters helemaal naar wens samenstellen!

SHUTTERS ALS RAAMBEKLEDING

Het stevige materiaal zorgt ervoor dat ze goed tegen een stootje kunnen en tegelijkertijd de buitenkant van de woning sfeervol aankleden. Je kunt ze ook gebruiken als zonwering aan de buitenkant van je huis.

Zo komen de zonnestralen niet op het raam waardoor het glas niet opwarmt en de woning koel blijft. Bovendien kun je zo ook spelen met de lichtinval in huis. In de winter zet je de lamellen open zodat de warme zonnestralen via de ramen je woning verwarmen.

Wil je minder inkijk? Dan zet je de lamellen gedeeltelijk open. Daarnaast bieden shutters ook een stuk meer veiligheid tegen inbraak.

Waarom

Shutter Experience BV

Shutters op Maat

Voor elke toepassing

Scherp Geprijsd

All-in prijzen

Gratis Adviesgesprek op locatie

tot 250 km afstand van Den Bosch

Geschikt voor ieder raam!

Binnen en Buiten!

“EXPERIENCE FREEDOM, LIGHT AND NEW POSSIBILITIES”

Shutter Experience

Shutters Buiten

SHUTTERS ALS TERRASAFSCHEIDING

Shutters zijn een stijlvolle manier om een zithoek of terras te creëren in je tuin. De panelen gebruik je dan als afscherming waardoor je een knusse buitenruimte krijgt. Hiermee neem je een stukje van de huiselijke sfeer van binnen mee naar je tuin.

De shutters bieden bescherming tegen wind, zon en regen. Zo kun je buiten genieten terwijl je droog en beschut zit, ook als het weer niet meezit.

 

SHUTTERS OP MAAT BIJ SHUTTER EXPERIENCE

Shutters kunnen buiten behoorlijk wat te verduren krijgen met de Nederlandse weersomstandigheden. Daarom worden onze producten voorzien van een vuilafstotende en krasbestendige lak waardoor ze geen intensief onderhoud nodig hebben.

Bij Shutter Experience helpen we je graag met het vormgeven van je shutters. Om te beginnen kun je kiezen voor houten of aluminium shutters. Vervolgens heb je de keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedte en bediening. Onze adviseurs komen vrijblijvend bij je aan huis om de mogelijkheden met je te bespreken en je te voorzien van passend advies.

Samen met jou zorgen we ervoor dat jij 100% tevreden bent!

UNIEKE KENMERKEN VAN BUITEN SHUTTERS

WEERBESTENDIG

Tegen vuil & vocht

KEUZE UIT MATERIAAL

Aluminium & Teakhout

DUURZAAM

Houd kou en warmte (binnen of juist buiten)

OP MAAT GEMAAKT

Wij komen gratis inmeten.

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

Waarom

SHUTTER EXPERIENCE

groep

Professioneel Team

Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken, vakmensen.

medaille

Experience

Onze slogan luidt dan ook: ‘Experience freedom, light and new possibilities!’

veilig

CBW-Erkend

Wij zijn een CBW-erkend bedrijf, wat onze klanten extra zekerheid en veiligheid biedt.