Ervaringen

Lees over de ervaringen van onze klanten. De reviews worden onafhankelijk geplaatst via KiYoh.

9.6
9

geweldige en vriendelijke service

Nette behulpzame medewerkers, keurige uitleg en fijne service. Gewoon een heel positief fijn vriendelijk bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeswijk-Dinther - 27 juli 2021
10

Absolute Aanrader!

Heldere en duidelijke communicatie, prima prijs/kwaliteit verhouding, vakkundig en netjes montagewerk, klantvriendelijke monteurs. Alles bij elkaar een absolute aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 26 juli 2021
10

Geweldig!!!!

Zeer vriendelijk, goede informatie, goede prijs/kwaliteit verhouding, komt afspraken na, wat je afspreekt gebeurt ook, men denkt heel goed mee.
Zeer aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 21 juli 2021
10

Prima kwaliteit van materiaal en montage.

Inmiddels is de hele woning van shutters voorzien. Alles naar volledige tevredenheid!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 21 juli 2021
9

Goede service, mooie kwalitatief hoogwaardig product

Snel een inmeetafspraak kunnen krijgen en vervolgens snel een offerte ontvangen. Uiteraard duurde het even voor mijn shutters binnen waren, maar daarna werden ze al snel opgehangen. Ik ben erg blij met het mooie, kwalitatief hoogwaardige, resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groot-Ammers - 19 juli 2021
10

Leveren wat ze beloven

Prachtige shutters, klantvriendelijke monteurs en goede communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 19 juli 2021
9

Goede service

Super ervaring goed product , goed gemonteerd en goede oplossing
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostburg - 18 juli 2021
10

Super advies en service

Ze doen wat ze zeggen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Appingedam - 16 juli 2021
10

Doen wat ze zeggen.

Shutters voor buiten geplaatst door Ton en zijn maatje. Bij het inmeten keurig een oplossing aangeboden ivm het schuine dak van de overkapping en de horizontale shutters. We zouden de afgeschuinde balk daarvoor wel zelf even moeten schilderen. We werden tijdens de plaatsing zeer positief verrast met een toch keurig in de kleur van de shutters gespoten balk. Het eindresultaat is prachtig en keurig netjes geplaatst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - 12 juli 2021
10

In één woord geweldig!

Prima communicatie zowel via mail als telefoon als met monteurs!
Vakwerk geleverd, super content mee heel mooi geworden en perfect op maat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Terwolde - 12 juli 2021
9

Zeer correcte manier van werken.

Bestelling vlekkeloos geleverd en geplaatst, enkel de lange wachttijd kon beter maar was overmacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kessel - 9 juli 2021
9

Zeer correcte manier van werken.

Bestelling vlekkeloos geleverd en geplaatst, enkel de lange wachttijd kon beter maar was overmacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kessel - 9 juli 2021
10

Prima monteurs. Vakkundig geplaatst.

Heel tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Naarden - 7 juli 2021
10

Geweldig

Hele prettige organisatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Correcte en tijdige communicatie. Kundig personeel. Is al de 2e keer dat we bij Shutter Experience bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 5 juli 2021
10

Super shutters!

Ons huis is nu echt af, wat een vakwerk! Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat… We zijn echt superblij met het eindresultaat. Nog veel mooier dan verwacht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeeland - 4 juli 2021
9

Vriendelijke medewerkers en zeer goede service

Afspraak gemaakt om in te meten en ging zeer vlot, destijds zaten er nog geen vensterbanken. Bij plaatsing bleek dat de vensterbanken te ver doorstoken. Shutterexpierence heeft een top oplossing bedacht en uitgevoerd.
Vriendelijke mensen en super blij met het resultaat !
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Zundert - 4 juli 2021
10

geweldig

Vriendelijk, duidelijk en deskundig advies. Prettig in het contact zowel telefonisch als bij het werk. Shutters perfect op maat gemaakt. Het huisje is nu helemaal áf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Riel - 30 juni 2021
10

Fantastisch!

Goed advies, totaal niet opdringerig. Goede kwaliteit shutters! Altijd vrolijke medewerkers! Wij willen nooit meer anders!! Toppers allemaal!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brandevoort - 28 juni 2021
10

Toppers!!!!!

Afspraak gemaakt voor een offerte en deze werd vrij snel gedaan.
Na een paar dagen de offerte in de mail.

Daar schrok ik wel van het bedrag was een stuk lager dan wat ik verwacht had.
Levertijd was 2 tot 3 weken langer door Corona maar dat was ook netjes verteld en geen probleem.

Toen de shutters leverbaar waren netjes een mail gehad voor het maken van een afspraak om te monteren.
Ton en de blonde reus, weet zijn naam even niet meer kwamen monteren.

Twee Toppers vriendelijk, vakbekwaam en zeer netjes ook qua afgeleverd werk.
De Shutters zijn echt schitterend en geen spijt van de aanschaf sterker nog ik adviseer iedereen die Shutters wil hebben met dit bedrijf in zee te gaan in één woord TOP!!!!!
En zeer professionele montage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 24 juni 2021
10

Top

21-06-2021 Shutters buiten laten plaatsen. Kwaliteit goed, monteurs vriendelijk en bekwaam, goede communicatie en service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Coevorden - 22 juni 2021
10

Uitstekend

Meedenken en het uiteindelijk resultaat maakt dat je dit bedrijf met jarenlange ervaring gerust in kan schakelen voor je shutters en alle vertrouwen kan geven. Doet zich een probleempje voor, geen paniek, het wordt naar behoren opgelost. Precies zoals het hoort. Tot in de detail wordt het gemonteerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 22 juni 2021
10

Mooi werk afgeleverd.

Mooi werk afgeleverd door Shutter Experience. Het was het wachten waard.
We zijn er heel erg blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - 19 juni 2021
10

Super mooie kwaliteit schutters

Wat fijn bedrijf… het lange wachten wordt beloond!!
Super mooie kwaliteit schutters, sluit mooi met magneet, netjes afgekit! Helemaal top!
Wij wachten nu op deel 2 maar ook dat zal vast prachtig worden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 18 juni 2021
8

top

Komen de afspraken na en de kwaliteit is uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- SPIJKENISSE - 18 juni 2021
10

Top bedrijf.

Erg tevreden. Dit bedrijf doet wat het beloofd.

De shutters waren in een mum van tijd geïnstalleerd, wij durven het iedereen aan te bevelen . Het kost wel wat, maar je krijgt er iets moois voor terug. Erg mooi boven onze verwachting.

Monteurs ook top….moet ook zeker vermeld worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 18 juni 2021
178 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10