Ervaringen

Lees over de ervaringen van onze klanten. De reviews worden onafhankelijk geplaatst via KiYoh.

9.4
10

Perfecte service en een mooi product

Prima service vanaf het moment van inmeten tot aan de montage. Ze denken mee hoe het er het mooist uit gaat zien en zijn enthousiast over het product dat ze verkopen. Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Bedankt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Julianadorp - 3 juni 2020
10

Goede service, mooie shutters

Goede communicatie en een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast goede installatie en service. Kortom, een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 20 mei 2020
10

Uitstekend

prima bedrijf, mooi resultaat.
Vriendelijke personeel over de vloer.
Wij zijn tevreden 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - 16 mei 2020
8

Op tijd, vriendelijk en goed werk afgeleverd

Bestellen eenvoudig, maar duurde vanwege Corona wel lang bij leveren (uit China), maar we werden goed geïnformeerd over die vertragingen.
plaatsing netjes en in overleg. Vriendelijke medewerkers. en alles conform offerte.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldermalsen - 5 mei 2020
9

In 1 woord super!

Vanaf het eerste contactmoment waren ze heel adequaat en communiceren heel goed. Toen bleek dat de shutters later waren hebben ze me goed op de hoogte gehouden. Nette mensen en vakwerk geleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 4 mei 2020
10

Goeie kwaliteit/prijs verhouding

Vanaf het begin duidelijke afspraken. Zeer goeie communicatie en prima medewerkers die zichtbaar trots zijn op hun product. We zijn zeer tevreden over onze shutters. Precies op de gewenste kleur gespoten, een aanwinst die bijdraagt aan de sfeer in ons historisch pandje !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalre - 2 april 2020
9

Voor de volle 100% tevreden. Perfect!

Vanmorgen zijn ondanks de Corona perikelen onze shutters geplaatst. Het bedrijf heeft ons vanaf moment dat de aankoop was bevestigd erg goed van de voortgang op de hoogte gehouden. Vanaf het moment dat de shutters vanuit China werden verscheept tot moment van plaatsen zijn we goed geïnformeerd, erg prettig.
Er is de laatste 2 weken meerdere keren contact geweest ivm Corona maar vanmorgen zijn de shutters geplaatst. Ze zijn fantastisch en wij zijn voor de volle 100% tevreden. Ook de afwerking is perfect.
Een geweldig bedrijf, zeer vakkundig en deskundig en vriendelijk personeel. Kortom zeer aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 27 maart 2020
10

Hier zouden meer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

Shutter Experience is het laatste bedrijf dat in ons nieuwbouw huis de hand moest leggen. Ze hebben dit met veel respect voor onze spullen gedaan!
Ze zijn ons via vrienden aangeraden en hebben alle belofte en het nette werken waar gemaakt.
De monteurs die komen inmeten komen ook de Shutter plaatsen dus weten dat alles moet kloppen om zelf geen problemen later te hebben met monteren.

ECHTE TOPPERS!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 28 februari 2020
10

Fantastisch

Wat zijn we blij met onze shutters. Het is echt een mooi product, het staat heel erg sjiek. Het gehele traject van inmeten tot aan de plaatsing is soepel verlopen. Deze mensen denken met je mee en weten wat ze doen. De mannen zijn vrolijk en je kunt merken dat ze zelf ook echt achter hun product staan. Na plaatsing wordt alles keurig opgeruimd.
Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergschenhoek - 24 februari 2020
10

PERFECT

Vanaf de eerste afspraak een goed gevoel.

Mensen die weten waar ze het over hebben. Monteurs die weten hoe ze de shutters moeten installeren. Communicatie via telefoon en email verliep prima.

Kortom hadden hoge verwachtingen van het bedrijf en de uitstraling en het plaatje is nog mooier dan gedacht. Er komt ook ontzettend veel licht door de shutters binnen, ondanks dat er vaak anders beweerd wordt.

Heel veel dank aan alle mensen die bijgedragen hebben aan ons project. Wij bevelen jullie van harte aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 21 februari 2020
10

Uitstekende service en communicatie.

zeer tevreden over de communicatie, service en montage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidoostbeemster - 18 februari 2020
10

Perfect

Het hele proces van opmeten, bestellen en monteren is prima verlopen.
Ontzettend tevreden met het eindproduct.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lodewijks - 17 februari 2020
10

Perfect

Perfect
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 17 februari 2020
10

Aanrader

Aanrader. Niets fout gegaan, fijn bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 14 februari 2020
10

Zeer tevreden.

Zeer tevreden, fijn bedrijf goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 11 februari 2020
10

mooi resultaat.

fijn bedrijf met nette vakkundige mensen.
zeker aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- schaijk - 7 februari 2020
9

Helemaal prima!

Mooi product, fijne mensen die je prima op de hoogte houden en meedenken. Enige is de wat langer levertijden. Maar dat weet je dan ook van te voren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 7 februari 2020
10

Daar wordt je nog eens blij van

Van begin tot eind helemaal super. Van de eerste afspraak tot de montage.

Vakmensen die ook nog eens keurig alles opruimen en zeer beleefd zijn.

Warm aanbevolen!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loosbroek - 22 januari 2020
9

Geweldige shutters

Goed advies, vakkundig geplaatst, enthousiaste medewerkers.
Het eind product mag er wezen. Nu eindelijk een woonkamer die af is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 17 januari 2020
10

Prachtig product en prima bedrijf

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Offertertraject, inmeting en technische oplossingen, planning, communicatie en het eindproduct zijn in één woord prima. We hebben nog geen ervaring in eventueel noodzakelijke nazorg c.q. garantie, maar we vertrouwen erop dat het daar ook goed mee zit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ansen - 16 januari 2020
9

Geweldig

Vakmensen! Super vriendelijk.

Ben super tevreden met het eindresultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 16 januari 2020
10

Geweldig

Vakkundige mensen, weten wat ze doen en vriendelijk.
Ik ben zeer tevreden gaan opnieuw shutters laten plaatsen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 28 december 2019
9

Maakt het huis helemaal af, heel tevreden!

Opmeten ging kundig en snel. Wel wat langer op de de shutters moeten wachten, maar nu ze snel en kundig zijn geplaatst, maakt t mijn huis helemaal af. Het is het wachten waard. Ik ben heel blij dat ik voor de zwarte shutters ben gegaan. Geeft gelijk veel uitstraling, warmte en gezelligheid.

Super tevreden mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 27 december 2019
10

Prachtig product, goede service

Tijdens het opmeten kregen we zeer professioneel advies. Alle opties werden getoond, daaruit mag je vervolgens kiezen.

Ze kijken en denken echt met je mee. Er is een lange levertijd maar vervolgens krijg je absoluut waar voor je geld. Fijne, zeer kundige mannen die de shutters komen installeren en alles weer netjes achterlaten.

We genieten ontzettend van onze prachtige shutters! Heel erg blij met de keuze voor het product en het bedrijf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ‘s-Hertogenbosch - 23 december 2019
9

Top kwaliteit

Voor de tweede keer zijn er shutters geplaatst opnieuw naar onze volle tevredenheid . Keurig werk geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijen - 18 december 2019
58 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10