Wat klanten over ons zeggen vinden we bij Shutter Experience erg belangrijk. De onderstaande reviews zijn allemaal onafhankelijk geplaatst over klantervaringen op het reviewplatform van KiYoh.

10

Fantastische service, mooie kwaliteit

Dit was de tweede keer dat we shutters bij Shutter Experience hebben gekocht. Het heeft onze verwachtingen weer overtroffen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 27 januari 2023
10

Top bedrijf

Na een bezoek aan het bedrijf in Loosbroek, waar wij goed en vriendelijk geholpen werden, moesten we wel even wat geduld opbrengen voordat de shutters geleverd konden worden. Ze komen per schip uit China en dat neemt wel wat tijd in beslag. Eenmaal binnen kan er vrij snel geschakeld worden. De monteurs zijn vriendelijke en vooral ervaren vaklieden die netjes werken. Het geheel werd strak afgemonteerd en alles keurig opgeruimd en schoon achter gelaten. Het resultaat is fantastisch.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 27 januari 2023
10

I can highly recommend Shutter Experience!

We are more than happy with the outstanding work and service from Shutter Experience!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 23 januari 2023
10

GEWELDIG!

Aardige mensen,harde werkers,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 23 januari 2023
10

Top bedrijf

Het resultaat van onze shutters in de kleur wit/9010 is prachtig Professioneel en kundig advies, en zeer netjes geplaatst. De dame aan de telefoon en monteurs allen zeer vriendelijk !! Erg tevreden met het resultaat van de shutters.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 19 januari 2023
10

Wederom een top service

Ik heb net als de voorgaande ervaringen met Shutter Experience niks aan te merken op hun bekwaamheid, service en communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - 18 januari 2023
10

Netjes geplaatst, goede service

De shutters en Horren zijn netjes geplaatst de afwerking is goed vriendelijke mensen behulpzaam bij vragen. Zeker een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zundert - 18 januari 2023
8

Prima!

Duidelijke afspraken en goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveenschemond - 13 januari 2023
10

Uitstekende kwaliteit, ook van de montage! Prima prijs.

Top ervaring, van inmeten tot realisatie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 13 januari 2023
10

In één woord TOP!

Het eindresultaat, shutters in prachtig duifblauw (RAL 5014), is prachtig geworden. Onze woonkamer heeft daardoor een bijzondere, warme uitstraling gekregen. Alles verloopt prettig, kundig en professioneel, van het inmeten, advies, communicatie, tot het plaatsen van de shutters. In één woord TOP!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bilthoven - 4 januari 2023
10

Van bestelling tot installatie dik tevreden.

Deskundig advies bij het opstellen offerte, erg goede communicatie tijdens bestel- en leveringsproces, vakkundige montage. Erg mooi en een goed kwalitatief product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 4 januari 2023
10

Professional bedrijf met perfecte communicatie

Wij zijn ontzettend blij met de shutters prachtig afgewerkt en zeer deskundig gemonteerd. Van de dame aan de telefoon als de monteurs iedereen even aardig en professioneel. Verder goede communicatie zodat er geen verassingen zijn. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zandvoort - 4 januari 2023
10

Goede service, betrouwbaar

Komen afspraken na, leveren uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 4 januari 2023
10

Goed bedrijf, zeer vakkundig personeel

Vanaf moment van offerte tot aan de plaatsing is alles op rolletjes gelopen. Bij het inmeten goed advies gekregen ook goede suggesties door personeel zonder dwingend over te komen. Offerte snel op de mail gekregen. Plaatsing ging zeer voorspoedig en vakkundig. Alles naar wens verlopen. Alle lof voor shutter experience,ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen in mijn kennissen kring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravenzande - 30 december 2022
10

Perfectionisme is het juiste woord

Prima product,perfecte monteurs met oog voor detail, Kortom perfectionisme.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vuren - 30 december 2022
8

Geweldig

Het oogt sjiek en staat heel mooi. Dank je wel heren van shutter Experience voor de montage en de gezellige praatjes. Wij zijn dik tevreden, zo tevreden dat wij gevraagd hebben ook voor de kamer ramen meteen op te meten. Nogmaals dank Hanna en Orlando Fleur, Capelle aan den Ijssel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel - 30 december 2022
10

Service, communicatie top

Ik had een puntje van kritiek maar alles super opgelost en daarna was het totaal geen issue meer!! Deskundige monteurs ,ook nog vrolijk en enthousiast, ik zou tegen iedereen zeggen : ga er voor als je shutters wilt,dan moet je hier zijn!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hattem - 23 december 2022
9

gemaakt afspraken worden nagekomen

Zowel informatie afspraak als het inmeten aan huis als het plaatsen van de shutters zijn we meer dan tevreden. Vooraf gemaakte afspraken worden nagekomen; tijdsplanning wordt gehaald maar vooral het meedenken het anticiperen en adequaat en oplosgericht handelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 23 december 2022
10

Top

Zeer professioneel en contentieus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sterrebeek - 22 december 2022
10

Ontzettend attent bedrijf en hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit, denken mee en uitstekende customer service. Al jaren ons favo go-to Shutter bedrijf, wat een klantvriendelijkheid!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Katwijk - 5 december 2022
355 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10