Ervaringen

Lees over de ervaringen van onze klanten. De reviews worden onafhankelijk geplaatst via KiYoh.

9.6
9

Uitstekend

heb goede ervaring nu na het leveren en installeren van shutters. Vanaf inmeten op locatie tot aan levering hebben zij zich aan hun woord gehouden. Kan niets anders zeggen maar uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 21 april 2021
8

Goede ervaring met Shutter Experiende

Ondanks een kleine tegenvaller (verkeerde maat geleverd) uiteindelijk alles prima geleverd. Het was het wachten waard. Het resultaat is meer dan goed! Ontvangst showroom/klantenservice/monteurs allemaal erg vriendelijk en behulpzaam
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 19 april 2021
10

Kwaliteit voor een goede prijs

Kwalitatief goede shutters, netjes gemonteerd. Kotrom goede ervaring met Shutter Experience.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 16 april 2021
9

Prettig bedrijf

Vriendelijk en vakkundig personeel. In het gehele traject van interesse in shutters tm nazorg na plaatsing wordt er aandacht aan jouw als klant besteed. Communicatie is top. Iets meer aandacht voor opgeruimd achterlaten van werkplek zou een 10 betekenen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelharnis - 15 april 2021
10

Geweldig

Vriendelijk personeel en vakkundig werk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen - 7 april 2021
10

Klantvriendelijkheid op 1

Van het begin tot het eind zijn wij ontzettend vriendelijk geholpen. Van telefoniste tot de gene die de shutters plaatste , stuk voor stuk super vriendelijk. De shutters zijn we echt heel blij mee en zijn keurig netjes geplaatst! Prive hadden wij wat dingetjes vroegen wij of er een afspraak verplaatst kon worden, dit was geen enkel probleem super fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noord-Scharwoude - 7 april 2021
10

Geweldig

Van a tot z alles geregeld.
Voor de 2e keer shutters bij besteld omdat ik zeer tevreden was met de eerste bestelling.

Super professionele mensen met een passie voor hun vak.
Zeer blij met het eindresultaat.

Werken zeer netjes en ruimen alles netjes weer op.
Zeker aan te raden om shutters bij te kopen en installeren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuland - 2 april 2021
9

voortreffelijk gemonteerd, rijke uitstraling

Prima product, hadden al eerder goede ervaring met dit bedrijf.
Geeft echt meerwaarde aan ons nieuwe appartement.
Wat ons betreft is de Experience/Experient zeer geslaagd.
Bovendien prettige monteurs om over de vloer te hebben
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetertwoude - 31 maart 2021
9

Super blij met mijn mooie shutter

Toevallig kwam ik via google bij Shutter Experience terecht. Met nieuwe badkamerplannen wilden we de douche naast het raam maken en ik zocht dus naar een waterdicht 'gordijn'. Heel erg blij met het contact, de service (inmeten en plaatsen) en de kwaliteit van de shutter. Of 'ie het houdt zo naast de douche moet blijken, maar so far zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 29 maart 2021
10

Professioneel, meedenkend en vakkundig!

Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Wij hebben de buitenshutters laten plaatsen en met een aantal specifieke vragen zijn ze heel erg meedenken en werkend geweest! Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 29 maart 2021
10

Professioneel, meedenkend en vakkundig!

Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Wij hebben de buitenshutters laten plaatsen en met een aantal specifieke vragen zijn ze heel erg meedenken en werkend geweest! Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 29 maart 2021
10

Shutter Experience, een professioneel en vakkundig bedrijf

Vanaf het inmeten van de shutters tot de montage er van, niets anders dan lof voor jullie mensen.
Wij zijn goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Daarnaast zijn wij steeds vriendelijk te woord gestaan door de dame aan de telefoon. Vakkundige mensen die alles kwamen inmeten en uiteindelijk ook de montage van de shutters hebben uitgevoerd. Keurig netjes en met oog voor detail is ons huis nu voorzien van prachtige shutters.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westzaan - 29 maart 2021
10

Geweldig

Super mooi ,snel gemaakt.

Komen afspraken na.
En ontzettend vriendelijk .
Zowel op kantoor als de monteurs.

Een aanrader .
Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berghem - 26 maart 2021
10

Prachtige shutters, zeer goede communicatie

Shutters kwamen iets later binnen, maar kreeg dit netjes doorgegeven voordat ik er zelf achteraan moest bellen. Communicatie is zeer goed.
Service is TOP! En shutters zijn prachtig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 26 maart 2021
10

Heel fijn, precies volgens afspraak

Hele aardige mensen, duidelijke communicatie, mooie materialen. Goede ervaring mee en iedereen aan te raden. Prachtig resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schaijk - 23 maart 2021
10

Prachtige shutters, leuk bedrijf en prettige communicatie

Afgelopen vrijdag zijn onze shutters geplaatst.

We hebben er even op moeten wachten maar vrijdag waren ze er.
En het resultaat is gewoon top!
Ze staan prachtig...
Gerben, Ton en Cleo (als ik het goed heb), dank jullie wel.
Het was gezellig en snel klaar.
Voor ons volgende project kom ik zeker bij jullie terug!
Groetjes Jade
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemert - 22 maart 2021
10

Geweldig advies , goede kwaliteit prijsverhouding in een woord Super!

Ze denken heel goed met je mee, en tijdens de montage geven ze nog goede adviezen en uitleg, het wordt heel netjes gemonteerd en super afgewerkt!!! Chapeau !!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schaijk - 19 maart 2021
10

Is zeer positief

Shutter experience zijn erg klantvriendelijk.

Staan altijd open voor vragen, ze zijn meedenkend

Er wordt keurig gewerkt

En het resultaat is geweldig !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Megen - 16 maart 2021
10

Zoals altijd geweldig!

Wat een geweldig bedrijf is dit.

Prachtige producten, aardige mensen. Goed en eerlijk advies.

En je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestellingen. Zo fijn!
Montage afspraken worden in goed overleg gemaakt. En de service is geweldig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 12 maart 2021
9

Mooie shutters en prima geplaatst.

Heb nu voor de 2e keer shutters gekocht bij Shutter experience.
Zijn mooie shutters en worden prima geplaatst.
Degene die ze plaatst werkt netjes.
Ik zou Shutter experience zeker aanbevelen.
Je word ook goed op de hoogte gehouden als er eventueel vertraging is bij de levering vanuit china, met ook altijd excuus daarvoor.

Net en goed bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 5 maart 2021
9

Super blij!

We moesten er even opwachten maar zijn er echt super blij mee! Materiaal, kleur en uitvoering zoals uitgekozen en beloofd.
Vakkundig en netjes geplaatst, een mooi en strak resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis - 3 maart 2021
9

Top shutters!

Het heeft allemaal even geduurd maar uiteindelijk een super mooi resultaat!

Helaas hebben we eerst foute kleur shutters buiten gehad maar tot aan de nieuw bestelde hebben ze de "niet goede" wel eerst opgehangen.
Zo konden we alvast wennen.
Erg blij mee, ook nu met de "goede" kleur.

De monteurs hebben alles netjes en vakkundig geplaatst!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Denekamp - 1 maart 2021
9

Mooie afwerking!

Goede communicatie en levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boekel - 25 februari 2021
10

Zoek niet verder, bestel hier je maatwerk shutters!

Uit een aantal offertes voor een grote gebogen raampartij, Shutter Experience gekozen en we zijn zeer tevreden met het resultaat.
-Zeer scherp geprijsd maatwerk, 5 panelen van 1m x 2,5 tot 3 meter hoog
-Goed advies
-No-nonsense

-Vakkundig geïnstalleerd

En het belangrijkste, een prachtig resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- s-Hertogenbosch - 24 februari 2021
8

Prachtig

Het kost een hoop geld, maar dan heb je ook wat! Vriendelijke mensen en een prima service. Het staat prachtig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 24 februari 2021
133 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10