Ervaringen

Lees over de ervaringen van onze klanten. De reviews worden onafhankelijk geplaatst via KiYoh.

9.5
10

Uitstekend!

Mooie shutters, netjes geplaatst, niet duur en aardige, kundige medewerkers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Midwoud - 14 oktober 2020
10

Super

Erg mooie shutters!! Het heeft even geduurd voor we de shutters hadden, Maar het was het wachten waard! Zeer tevreden!!
Zou het zeer aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De meern - 30 september 2020
10

Super bedrijf

Vanaf het eerste contact een goed gevoel.
Voortdurend op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Zowel het opmeten en plaatsen van de shutter door deskundig personeel. Het deskundig advies heeft als resultaat een prachtige shutter.
Top bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lith - 30 september 2020
10

Alles oke!!

Fijne winkel, alles duidelijk en erg mooie shutters!! Het heeft even geduurd voor we de shutters hadden, maar dat vanwege corona. Maar het was het wachten waard! Zeer tevreden!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss - 30 september 2020
9

Top

Goede service, duidelijk in communcicatie, goede prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Freriks - 30 september 2020
10

Super

Afgelopen vrijdag zijn onze shutters geplaatst. Alle afspraken worden keurig nagekomen ! Goede bereikbaarheid, terugkoppeling mails etc.
Bij ons thuis een duidelijke uitleg na montage van klantvriendelijke monteurs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buitenpost - 29 september 2020
10

Gewéldig!

Bij het inmeten werden de verschillende mogelijkheden duidelijk uitgelegd. We kregen prima advies hierover, de betreffende mijnheer dacht echt met ons mee.
Toen ik later nog iets wilde veranderen werd ik ook aan de telefoon weer allervriendelijkst geholpen en werden mijn wensen zonder problemen ingewilligd. Fantástisch.
We werden daarna keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van onze order en er werd zelfs gevraagd naar onze voorkeur voor een dag om ze te installeren. Op de betreffende dag waren de monteurs er keurig op de afgesproken tijd en werkten zeer zorgvuldig en netjes (er werd zelfs gestofzuigd na afloop.)
Kortom: gewéldige ervaring met dit bedrijf en Zéker het aanraden waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Joure - 28 september 2020
10

Professioneel bedrijf vriendelijk personeel

Hele fijne vak mannen die precies weten wat past bij jou huis inrichting etc en daar de shutters op aanpassen nadat ze vrijblijvend een offerte hadden gemaakt gaan zeer netjes te werk nadat de shutters hingen kregen wij nog uitslag over hoe ze te gebruiken wij zijn enorm tevreden met het resultaat het is prachtig de licht in val in je huis en de mogelijkheid die je hebt om ze op verschillende standen te zetten we hebben wel wat langer moeten wachten maar dat was verzeker waard en raden dit bedrijf dan ook zeker aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 25 september 2020
10

Uitstekend!

Vriendelijke mensen, werden keurig op de hoogte gehouden ivm latere levering door Covid19. Shutters zijn perfect gemonteerd. Zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 25 september 2020
9

Geweldig

Wij hebben voor de tweede keer shutters bij Shutter Experience gekocht. Wederom een goede ervaring. Aan de telefoon wordt je al ontzettend aardig te woord gestaan. En voor de mensen die het zijn komen plaatsen, petje af. Kan jullie bij iedereen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravenhage - 25 september 2020
8

correcte plaatsing met veel passie

Door corana een late bestelling keurig op de hoogte gesteld.
Materiaal ziet er goed uit.
Onze situatie is dat het hor niet geplaatst kon worden verkeerde maat.
Komt t.z.t. goed. Hopelijk dat er niet al teveel muggen binnen komen als het raam openstaat.

We wachten af wanneer de hor geplaatst wordt.

vr gr van J Wolff
Bijenkamp 9
7928EG Zuidwold

07-09-2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidwolde drenthe - 7 september 2020
9

Uitstekend!

Dit is de tweede keer dat wij shutters hebben gekocht bij Shutter Experience. Wij zijn uitermate tevreden over hun service, van offerte tot montage. Je wordt goed geholpen en alles wordt netjes gemonteerd. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Mochten wij in de toekomst nog shutters willen, kopen we ze zeker te weten weer hier!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tholen - 2 september 2020
9

Een echte top ervaring !

Kundige en vriendelijke medewerkers die goed adviseren en opmeten. Installatie wordt netjes verzorgt met oog voor details door vriendelijke professioneel installateurs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 2 september 2020
10

Excellent service and product

Although we had to wait a while for our shutters due to coronavirus, the service we received from the company was excellent. The team were able to advise on the best shutters for our home and when they arrived the installation was extremely quick and professional. They fit perfectly and look amazing, giving a fresh and modern look to our house.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 28 augustus 2020
10

Zeer tevreden!

Super service, top product, kortom wij zijn zeer tevreden met onze shutters!
De communicatie was perfect, mijn complimenten voor telefoniste Carola!

En de mannen hebben topwerk geleverd, zeker een aanrader voor iedereen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 28 augustus 2020
10

gewoon heel erg goed

Alles perfect afgeleverd. En wat is het resultaat mooi
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wateringen - 26 augustus 2020
10

Vriendelijk en vakwerk

Uitstekende communicatie. Vriendelijk en prima service. Nu voor de derde keer shutters laten plaatsen. Mooi product. Zonwerend maar ook isolerend. Wederom vakwerk. Prijs kwaliteit verhouding ook goed. Wij zijn uiterst tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 24 augustus 2020
10

Goede service

Super professioneel! ze kwamen eersg vrijblijvend de maten opmeten , aardige mannen en alles liep gewoon goed , plaatsen duurde nog geen uur ook 2 hele aardige mannen !
al met al een echte aanrader ben super tevreden !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 19 augustus 2020
10

Top service en product

Vriendelijke , professionele monteurs,
die staan voor hun product en een goede montage.
Absoluut een bedrijf om anderen aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Esch - 14 augustus 2020
10

Prima service, mooi product.

Prima service. Goed contact. Aardige mensen en mooi product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 10 augustus 2020
10

Top service!

De communicatie en service zijn altijd uitstekend. Zeer vriendelijke medewerkers! Het resultaat is ook mooi en netjes. We hebben nog altijd heel veel plezier van onze shutters. Een betrouwbaar adresje.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch - 6 juli 2020
10

Alles top !

Onze eerste contact voor het opmeten, was al meer dan goed. Ontzettend gezellige, maar ook kundige man, die ons een goede uiteenzetting gaf, wat de mogelijkheden waren. Vanwege de Corona- crisis zou het wat langer duren, omdat de shutters uit China moesten komen. Na amper 12 weken al een bericht dat ze onderweg waren en nauwelijks 2 weken na de aangegeven datum kon er al een afspraak gemaakt worden. Ook het 2e bezoek was weer even hartelijk. De shutters waren in mum van tijd geplaatst en hij werkte snel maar heel zorgvuldig, geen rommel, niets. Ook nog tijd voor een praatje en de restbetaling kon achteraf. De shutters zijn een plaatje om te zien. Zeer chique en helemaal af. Werken prima en zijn een sieraad voor onze huiskamer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 6 juli 2020
10

super service , top product , werkt super

super service , top product , werkt super.
De communicatie was perfect, afspraak is afspraak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leersum - 30 juni 2020
9

Prima bedrijf

Nette mensen die de gemaakte afspraken nakomen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijpwetering - 24 juni 2020
10

topwerk

Prachtig werk geleverd! Heel tevreden over. perfecte samenwerking
Zou je ons aanbevelen? Ja
- brugge - 24 juni 2020
90 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10