Ervaringen

Lees over de ervaringen van onze klanten. De reviews worden onafhankelijk geplaatst via KiYoh.

9.5
10

Top service!

De communicatie en service zijn altijd uitstekend. Zeer vriendelijke medewerkers! Het resultaat is ook mooi en netjes. We hebben nog altijd heel veel plezier van onze shutters. Een betrouwbaar adresje.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch - 6 juli 2020
10

Alles top !

Onze eerste contact voor het opmeten, was al meer dan goed. Ontzettend gezellige, maar ook kundige man, die ons een goede uiteenzetting gaf, wat de mogelijkheden waren. Vanwege de Corona- crisis zou het wat langer duren, omdat de shutters uit China moesten komen. Na amper 12 weken al een bericht dat ze onderweg waren en nauwelijks 2 weken na de aangegeven datum kon er al een afspraak gemaakt worden. Ook het 2e bezoek was weer even hartelijk. De shutters waren in mum van tijd geplaatst en hij werkte snel maar heel zorgvuldig, geen rommel, niets. Ook nog tijd voor een praatje en de restbetaling kon achteraf. De shutters zijn een plaatje om te zien. Zeer chique en helemaal af. Werken prima en zijn een sieraad voor onze huiskamer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 6 juli 2020
10

super service , top product , werkt super

super service , top product , werkt super.
De communicatie was perfect, afspraak is afspraak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leersum - 30 juni 2020
9

Prima bedrijf

Nette mensen die de gemaakte afspraken nakomen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijpwetering - 24 juni 2020
10

topwerk

Prachtig werk geleverd! Heel tevreden over. perfecte samenwerking
Zou je ons aanbevelen? Ja
- brugge - 24 juni 2020
9

Heel tevreden met het einderesultaat

Wij zijn erg blij met onze shutters in de slaapkamers en keuken. De mannen die het kwamen installeren zijn ontzettend beleefd, aardig en professioneel. Ze hadden de klus zo geklaard, je kunt merken dat het vakmensen zijn. Zeker een aanrader, ook vanwege de aantrekkelijke prijs waarvoor de shutters aangeboden worden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nibbixwoud - 21 juni 2020
10

Super!

Goede ervaringen gehad met de jongens van shutter experience. Levering wat vertraagd, maar ja met Corona kun je daar niets aan doen. Shutters zijn super, echt maatwerk.

Volgende offerteaanvraag ligt al klaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel-Enschot - 17 juni 2020
10

Fantastisch en professioneel bedrijf

Ruim een jaar geleden zijn wij ons gaan oriënteren op shutters voor onze toen nog toekomstige woning. Na wat onderzoek kwamen we uit bij Shutter Experience. Zij kwamen het allerbeste uit ons onderzoek, zowel qua kosten als qua kwaliteit.
Op bezoek in de showroom was er een joviaal onthaal en een zeer deskundige uitleg over alle mogelijkheden. Niets is te gek of het is uitvoerbaar. Op basis van een meegenomen plattegrond kregen we een kostenindicatie. Echt goedkoper dan menig ander topbedrijf in deze markt met eenzelfde kwaliteit (het scheelde maar zo 50% in koste). Weliswaar een wachttijd van 3 maanden daar de shutters gemaakt worden in China.
Het inmeten gebeurde vakkundig en de offerte pakte zelfs lager uit dan de kostenindicatie. Door de Coronacrisis was de wachttijd helaas 4 maanden geworden maar toen kwam er ook een ploeg van 3 man die zeer deskundig, netjes en nauwgezet (met oog voor elk detail) het monteerwerk verrichten. Een volle dag werk met drie geweldig mannen die uiterst sociaal en vol humor zaten. Het eindresultaat is werkelijk uitmuntend. Wij zijn er superblij mee en zullen eenieder dit bedrijf aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 17 juni 2020
9

Perfect

Shutters laten plaatsen door shutter Experience echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 15 juni 2020
10

Mooi product & goede service!

Inmiddels hebben wij in ons hele huis shutters van Shutter Experience hangen. Het is echt een plaatje!

Shutter Experience raden wij iedereen aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerk-Avezaath - 10 juni 2020
10

Prachtig resultaat bevestigd door vriendelijke en meedenkende vakmensen

tevens vonden wij het heel prettig dat uw mensen de kamers achter hebben gelaten, zoals ze het gevonden hebben en alle dozen en andere zaken meenemen.

de instructie over het gebruik en de aanbeveling voor in ons geval een afstandhouder voor het kantelraam is de kers op de taart.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Esch - 5 juni 2020
9

Is het wachten waard!

Na inmeting en een extra afspraak om de kleur te bepalen zijn de shutters besteld! Wegens de covid-19 uitbraak langer moeten wachten op levering. Desondanks hebben zij altijd contact gehouden.

De mannen van de shutterplaatsing waren op tijd en hebben het fantastisch geplaatst!

Een dag later een bos bloemen gekregen voor het lange wachten. Uitstekende service en heel blij met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assendelft - 4 juni 2020
10

Perfecte service en een mooi product

Prima service vanaf het moment van inmeten tot aan de montage. Ze denken mee hoe het er het mooist uit gaat zien en zijn enthousiast over het product dat ze verkopen. Wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Bedankt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Julianadorp - 3 juni 2020
10

Goede service, mooie shutters

Goede communicatie en een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast goede installatie en service. Kortom, een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 20 mei 2020
10

Uitstekend

prima bedrijf, mooi resultaat.
Vriendelijke personeel over de vloer.
Wij zijn tevreden 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - 16 mei 2020
8

Op tijd, vriendelijk en goed werk afgeleverd

Bestellen eenvoudig, maar duurde vanwege Corona wel lang bij leveren (uit China), maar we werden goed geïnformeerd over die vertragingen.
plaatsing netjes en in overleg. Vriendelijke medewerkers. en alles conform offerte.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldermalsen - 5 mei 2020
9

In 1 woord super!

Vanaf het eerste contactmoment waren ze heel adequaat en communiceren heel goed. Toen bleek dat de shutters later waren hebben ze me goed op de hoogte gehouden. Nette mensen en vakwerk geleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 4 mei 2020
10

Goeie kwaliteit/prijs verhouding

Vanaf het begin duidelijke afspraken. Zeer goeie communicatie en prima medewerkers die zichtbaar trots zijn op hun product. We zijn zeer tevreden over onze shutters. Precies op de gewenste kleur gespoten, een aanwinst die bijdraagt aan de sfeer in ons historisch pandje !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalre - 2 april 2020
9

Voor de volle 100% tevreden. Perfect!

Vanmorgen zijn ondanks de Corona perikelen onze shutters geplaatst. Het bedrijf heeft ons vanaf moment dat de aankoop was bevestigd erg goed van de voortgang op de hoogte gehouden. Vanaf het moment dat de shutters vanuit China werden verscheept tot moment van plaatsen zijn we goed geïnformeerd, erg prettig.
Er is de laatste 2 weken meerdere keren contact geweest ivm Corona maar vanmorgen zijn de shutters geplaatst. Ze zijn fantastisch en wij zijn voor de volle 100% tevreden. Ook de afwerking is perfect.
Een geweldig bedrijf, zeer vakkundig en deskundig en vriendelijk personeel. Kortom zeer aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 27 maart 2020
10

Hier zouden meer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

Shutter Experience is het laatste bedrijf dat in ons nieuwbouw huis de hand moest leggen. Ze hebben dit met veel respect voor onze spullen gedaan!
Ze zijn ons via vrienden aangeraden en hebben alle belofte en het nette werken waar gemaakt.
De monteurs die komen inmeten komen ook de Shutter plaatsen dus weten dat alles moet kloppen om zelf geen problemen later te hebben met monteren.

ECHTE TOPPERS!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 28 februari 2020
10

Fantastisch

Wat zijn we blij met onze shutters. Het is echt een mooi product, het staat heel erg sjiek. Het gehele traject van inmeten tot aan de plaatsing is soepel verlopen. Deze mensen denken met je mee en weten wat ze doen. De mannen zijn vrolijk en je kunt merken dat ze zelf ook echt achter hun product staan. Na plaatsing wordt alles keurig opgeruimd.
Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergschenhoek - 24 februari 2020
10

PERFECT

Vanaf de eerste afspraak een goed gevoel.

Mensen die weten waar ze het over hebben. Monteurs die weten hoe ze de shutters moeten installeren. Communicatie via telefoon en email verliep prima.

Kortom hadden hoge verwachtingen van het bedrijf en de uitstraling en het plaatje is nog mooier dan gedacht. Er komt ook ontzettend veel licht door de shutters binnen, ondanks dat er vaak anders beweerd wordt.

Heel veel dank aan alle mensen die bijgedragen hebben aan ons project. Wij bevelen jullie van harte aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 21 februari 2020
10

Uitstekende service en communicatie.

zeer tevreden over de communicatie, service en montage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidoostbeemster - 18 februari 2020
10

Perfect

Het hele proces van opmeten, bestellen en monteren is prima verlopen.
Ontzettend tevreden met het eindproduct.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lodewijks - 17 februari 2020
10

Perfect

Perfect
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 17 februari 2020
70 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10