Ervaringen

Lees over de ervaringen van onze klanten. De reviews worden onafhankelijk geplaatst via KiYoh.

9.5
8
Vlot, bekwaam, prettig en helder!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 21 augustus 2019
10
Goede uitleg in showroom gehad en genoeg voor eens shutters voorhanden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - 19 augustus 2019
9
Heldere communicatie en ook zijn wij erg te spreken over de montageploeg welke aan het eind van een lange dag nog erg netjes werkte.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mill - 16 augustus 2019
9
Wij zijn ongelooflijk blij met de shutters en de wijze waarop ze gemonteerd zijn, niets dan lof voor de hardwerkende en reuze aardige monteurs. Ook tevreden over de backoffice. Gedreven dames in de verkoop en na een kritische noot onzerzijds betreffende het logistieke proces, direct een glasheldere reactie en toezegging die vervolgens stipt werd nagekomen. Als we weer shutters bijbestellen, dan wordt het wederom een belletje naar Brabant!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Olst - 14 augustus 2019
10
Ze komen kosteloos inmeten en advies geven. (ook als je nog twijfelt en nogmaals uitleg/advies wilt hebben aan huis en zelfs ook als je later besluit ook nog een bovenverdieping te voorzien van shutters. )De ( vriendelijke en gezellige) inmeet mannen hebben duidelijk verstand van shutters..( ze plaatsen voornamelijk alleen maar shutters dus ervaring dat hebben ze!) voor alles is een oplossing! Ze hebben veel voorbeeld shutters en kleurstalen mee zodat een goede keuze kan worden gemaakt.We hebben ongeveer 14 weken op onze shutters moeten wachten maar dat was de echt de moeite waard! We werden op de hoogte gehouden wanneer de shutters op transport richting Nederland gingen en wanneer deze verwacht werden in de haven van Rotterdam!Het plaatsen van de shutters was in een halve dag gebeurd! Alles werd netjes afgekit en werd er zelfs door de jongens stofgezogen en onze meubels werden weer netjes op hun plek gezet! Daarna was het hele huis voorzien van prachtige shutters waarop we ook nog eens 3 jaar garantie hebben.Wij worden elke dag erg gelukkig van onze keuze voor de shutters van shutter experience! De uitstraling, het spelen met licht en het makkelijke onderhoud is het geld meer dan waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Harderwijk - 13 juli 2019
10
Op zijn Brabants! Vriendelijk. Vakmensen. Snel contact; de mails worden meteen beantwoord. Bedrijf straalt betrouwbaarheid uit. Anders had ik nooit een aanbetaling gedaan. Ik had graag foto’s geplaatst! Erg blij met het eindresultaat! Ik wilde al zó lang shutters! Maar het leek onbetaalbaar! Totdat ik de Shutter Experience vond! Een groot verschil in prijs en de shutters zijn helemaal top! Maatwerk: omdat ik stalraampjes heb, die niet allemaal dezelfde maat hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijndel - 12 juli 2019
9
Goede kennis van zaken en scherpe prijs met zeer vriendelijke mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunschoten-Spakenburgh - 11 juli 2019
9
Zeer vakkundig en klantvriendelijk! De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed, ten opzichte van bijvoorbeeld de in onze ogen erg overprijsde Jasno shutters. Vriendelijke en bevlogen monteurs, nette werkwijze, alles keurig gemonteerd en afgekit. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijhe - 8 juli 2019
10
We had shutters installed for the 2nd time by Shutter Experience and couldn‘t be happier with both the team and the product, thanks so much!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NRW - 6 juli 2019
10
Zeer tevreden over gehele proces
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerkerk aan den IJssel - 2 juli 2019
17 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10