Ervaringen

Lees over de ervaringen van onze klanten. De reviews worden onafhankelijk geplaatst via KiYoh.

9.6
10

Professioneel

Duidelijk, goede service, goede communicatie.
Zowel contacten kantoor als met de monteurs allemaal goed. Echt aan te bevelen.
Veel bedrijven kunnen nog een voorbeeld aan jullie nemen.
Bedankt shutterexperience.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volkel - 30 november 2021
10

Kwaliteit en service

Wij hebben onze benedenverdieping laten voorzien van shutters. Wat een topbedrijf. De communicatie is van begin tot eind helder, een duidelijke en zeer nette offerte. De monteurs hebben echt vakwerk geleverd en zijn zeer netjes en uitermate vriendelijk en geven ook een duidelijke uitleg. Wij bevelen ze in ieder geval bij veel mensen aan want bij dit bedrijf staat service heel hoog in het vaandel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lith - 28 november 2021
10

goede service, kwalitatief erg goed, zeer vriendelijke en meedenkend

vanaf het eerste contact een goed gevoel bij de mensen van Shutterexperience, komen alle afspraken na en geven een goede duidelijke offerte. geven goede en duidelijke adviezen. ik zal ze bij iedereen aanbevelen. complimenten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- sliedrecht - 22 november 2021
10

Doen wat ze beloven.

Dit familiebedrijf is vakkundig en servicegericht. Ze hebben de shutters strak en snel en met een glimlach geplaatst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 21 november 2021
10

Ge-wel-dig

Ontzettend mooi geworden ben er erg blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 19 november 2021
10

Waaaauuuuwwww

Wat een professionals, wat een vakwerk. Super aardige gasten met veel kennis. Goede tips & tricks gekregen. Vakwerk en zeker het aanbevelen waard. Wij zijn er heel blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - 19 november 2021
10

Super tevreden

Ik was super tevreden, over de werk van de mannen.
En echt netjes gewerkt. Ze waren ook heel vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 16 november 2021
8

Mooi product, vriendelijk personeel, alleen levertijd is veel te lang

We hebben prachtige shutters ontvangen, helaas wel een levertijd van meer dan 4 maanden. Vriendelijk personeel, werken netjes en hebben goede uitleg gegeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - 15 november 2021
10

Uitstekende service

Klantvriendelijk personeel, werkt snel en netjes. Geen minpunten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heesch - 12 november 2021
10

Super werk geleverd

Goed bedrijf komt zijn afspraken goed na en kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schelluinen - 12 november 2021
10

Vakkundig

Prettig samen gewerkt zowel met kantoor en monteurs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 5 november 2021
9

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Meerdere malen shutters laten plaatsen naar tevredenheid.
Fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 4 november 2021
10

Echt superservice

Zeer bekwame vaklui die bij ons de shutters hebben ingemeten en gemonteerd.
Alles paste perfect en de kwaliteit is top.
Absolute aanrader en zou iedereen adviseren om op zijn minst even een bezoek te brengen aan de showroom als je eventueel shutters zou willen bestellen.

Gr

J van Onlangs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 3 november 2021
10

Betrouwbaar, goede kwaliteit

Netjes geholpen, continu netjes gecommuniceerd en vakkundige plaatsing!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad - 3 november 2021
9

Geweldig uitstraling

Goede communicatie van begin tot eind.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis - 31 oktober 2021
10

Super!

Van begin tot eind werd onze bestelling serieus, enorm vriendelijk en heel professioneel verwerkt. Het ophangen is heel netjes gedaan, mensen zijn supervriendelijk en denken ook nog eens met je mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 23 oktober 2021
10

Heel tevreden.

Vrijdag 15 oktober is bij ons de shutter voor een rond raam geplaatst.
In verband met onvoorziene omstandigheden ( kon Shutter Experience niets aan doen ), heeft de levering iets langer geduurd. Maar het was het wachten waard. Wat is het schitterend, in 1 woord GEWELDIG!!!
Ook de plaatsing door de gezellige Brabantse monteurs is klasse.
Meteen een offerte voor een ander rond raam laten maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Overveen - 16 oktober 2021
10

Geweldige kwaliteit voor een concurrerende prijs.

Levering duurde wat langer door Corona-perikelen. Maar keurig op de hoogte gehouden. Prijs zeer goed ten opzichte van andere aanbieders met dezelfde kwaliteit. Juiste kwaliteit hout, clearview optie, keuze scharnieren op de shutters of onzichtbaar.
Inmeten en monteren perfect, binnen half uur opgehangen en netjes uitleg door de vriendelijke monteurs over waar op te letten bij het openen en sluiten. Wat reserve onderdelen ontvangen, restbedrag pinnen en klaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - 16 oktober 2021
9

Voortreffelijk

Het begint al bij het begin, de aanschaf van! Monteurs denken mee bij het inmeten, komen met goede suggesties.

Maar dit mag ook gezegd worden van het personeel achter de schermen. Zeer vriendelijk en meedenkend. Met andere woorden, Top!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - 16 oktober 2021
10

Tweede keer shutters besteld en de derde bestelling is onderweg !

Kwaliteit shutters !Zeer vakkundige monteurs en zeer vriendelijke telefonistes
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 15 oktober 2021
6

Goed product voor een concurrerende prijs

Alles prima maar te lange levertijden. Het ging in dit geval wel om een ronde shutter, maar alsnog is een levertijd van bijna 5 maanden toch best lang. Voor de rest alles goed en vertraging is steeds op tijd doorgegeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenbergen - 11 oktober 2021
10

Wachten wordt beloond

Het eindresultaat is in één woord ‘adembenemend ‘.
Iets langer moeten wachten ivm vertraging van transport uit China.
Zeer proffesioneel gemonteerd en uitstekende service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 8 oktober 2021
10

Perfect

Perfecte Service, niks op aan te merken zou iedereen jullie aanraden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heusden - 6 oktober 2021
10

Top

Vanaf het eerste contact tot en met plaatsing een goede indruk achtergelaten.
Vooral meedenken van monteur bij inmeten tot en met ophangen.
Al leuke positieve reacties ontvangen.
Ad uit Kaatsheuvel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 5 oktober 2021
10

Een hele goede service en een hele prettige ervaring

Wij hadden een probleem met het vinden van shutters voor een rond raam met een doorsnede van 1,40m. Nadat verschillende leveranciers met interessante oplossingen voor de dag kwamen, kwam ik in aanraking met Shutter Experience. Na een prettige afspraak hebben we besloten verder te gaan en de shutters te bestellen. Men reageert snel op vragen en we zijn nu voorzien van prachtige shutters! Een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom - 2 oktober 2021
214 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10