Wat klanten over ons zeggen vinden we bij Shutter Experience erg belangrijk. De onderstaande reviews zijn allemaal onafhankelijk geplaatst op het reviewplatform van KiYoh.

10

Geweldige service / personeel

Geweldige service en personeel. Prachtige shutters voor een betaalbare prijs. Aangeraden door een vriend van mij en ik raad het iedereen aan die mooie shutters in huis wil.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 9 maart 2022
10

Top!

Top !!!! Super tevreden over de schutters in onze woonkamer, keuken en badkamer .Ook tevreden over de afhandeling, fijne verkoper en een dikke pluim voor de monteurs Tom en Cleo zeer vriendelijk en alles naar tevredenheid.Bedankt toppers! Groetjes Sladjana
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hengelo - 28 februari 2022
10

Geweldig!!!

Wat een heerlijke ervaring. Vanaf het moment tot opmeten tot het plaatsen. Vakkundig en vriendelijk personeel tegen een schappelijke prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 28 februari 2022
10

Echt een aanrader!

Van begin tot eind super geholpen. Ze weten echt waar ze het over hebben. Perfect ingemeten. De shutters zitten en superstrak in, ondanks de afwijkende vorm. (punt raam)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 25 februari 2022
10

Zelfs met rugklachten maakt hij en zijn team het onmogelijke waar!!!

Onze bestelling betrof Luxaflex voor de acherpui, 2x schutters voor de dakkapellen en 1x schutters voor de slaapkamer van onze jongste. Gezien de bouwstijl van de wijk waar wij wonen lag er een behoorlijke uitdaging voor hem en zijn team. Niks geen standaard maten en alles past gewoon in 1x. Wij vinden dit een aanwinst voor ons huis, en de prijs was ook nog eens heel scherp. Dank voor alles, Groet Jacco & Sandra
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemskerk - 16 februari 2022
10

Fantastisch

Top service.perfect ingemeten goed advies gekregen,je word van alles op de hoogte gehouden qua levering enz.absoluut een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 16 februari 2022
10

subliem

het geheel was uitstekend opgemeten, goede suggesties, daarna behulpzame, meedenkende installateurs, correcte afhandeling, goede instructies hoe te openen etc. ik ben heel blij dat ik voor Shutter Experience heb gekozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Peize - 14 februari 2022
10

Zeer nette levering en installateurs

Zeer net bedrijf!! De heren die de zaak kwamen opmeten waren ook zeer netjes, werkten netjes en waren ook zeer plezierig in de omgang. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Al met al ontzettend tevreden met het resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 14 februari 2022
10

Super tevreden

Zij hebben ons goed geholpen met de shutters voor op onze veranda. Correcte montage en ook de communicatie vooraf verliep uitermate goed. Echt een compliment waardig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouddorp - 14 februari 2022
10

SUPER TEVREDEN-SUPER SERVICE-SUPER VRIENDELIJK- GEEN SPIJT

In oktober onze shutters besteld bij shutter-experience. Eerste instantie was het de bedoeling dat wij alleen in de woonkamer (nieuwbouw) shutters wilde, omdat voor zoveel verdiepingen en ramen het een dure grap zou zijn. De service was zo goed en zo vriendelijk dat wij alsnog besloten om maar alles op te meten. (3 verdiepingen) De deal zo goed gesloten dat wij nu mogen genieten van prachtige shutters door heel het huis. Vriendelijk personeel en super service vanaf begin tot eind. Onze shutters zijn vandaag geplaatst en oh wauw wat zijn ze prachtig. Ik geniet er elk moment van. Kon niet kiezen tussen zwart of wit - uiteindelijk de keuze gemaakt om in de keuken zwart te nemen en in de woonkamer en slaapkamers wit. GEEN SPIJT!!!!! SHUTTER-EXPERIENCE - IK ZEG "JA DOEN"
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwekerk aan den IJssel - 8 februari 2022
10

Super!

Kwaliteit is fantastisch. Service ook top. Je wordt netjes op de hoogte houden van het proces ook wanneer er vertraging is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 4 februari 2022
10

Topbedrijf, voorbeeld voor de meeste andere bedrijven

Beste mensen, Graag maken wij jullie allen een dik compliment voor alle facetten vanaf het eerste contact tot en met de oplevering. Een voorbeeld voor de meeste bedrijven. Dank voor de perfecte afhandeling, vriendelijk en professioneel. Met vriendelijke groet, Marianne en Hans Janssen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 4 februari 2022
10

De beste leverancier van shutters

Mooie shutters voor betaalbare prijs ! Keurige en vriendelijke monteurs en wordt door het bedrijf door de zeer vriendelijke Carola op de hoogte gehouden van datum en tijd leverantie !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 4 februari 2022
10

Geweldig

Op 26-01-22 zijn ze bij ons geweest om de schutters te plaatsen. En het is in een woord geweldig. En hebben er geen spijt van De jongens weten wat ze doen en ze hadden ze zo geplaatst. Alles ziet er keurig netjes uit. En we hadden dit jaren geleden al moeten doen .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldermalsen - 31 januari 2022
10

Professioneel, deskundig, klantvriendelijk met oog voor goede kwaliteit.

Een klantvriendelijk bedrijf met focus op kwaliteit en kennis van het product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bruinisse - 20 januari 2022
10

Geweldig

Geweldig bedrijf met fijne medewerkers. Door mijn eigen schuld moesten ze 2x komen inmeten, maar dit werd zonder problemen gedaan. Ook het contact met het kantoor was perfect. Vandaag zijn de shutters geplaatst,ook nu niets dan lof voor de mannen. Veel bedrijven kunnen nog veel leren van Shutter Experience!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 18 januari 2022
10

Geweldig!

Voor de 2e keer shutters laten plaatsen door Shutters Experience. Het bedrijf levert een prima product voor een hele goede prijs en wordt geïnstalleerd door vakmensen. Wat je in deze tijd bijna niet meer kan verwachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 11 januari 2022
10

Super bedrijf.

Hoi, wij hebben een shutter laten plaatsen in de badkamer. Het contact en de afspraak om de raam op te meten was snel gemaakt. Tijdens het opmeten werd er goed meegedacht over wat de beste oplossing zou zijn. Ook het plaatsen gebeurde op een zeer nette manier. Wat opvalt is de professionele instelling van zowel tijdens het inmeten als tijdens het plaatsen. Wij zijn super tevreden over dit bedrijf. Zeer aanbevelenswaardig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeswijk-Dinther - 10 januari 2022
9

Top service!

Ze konden al heel snel bij mij terecht om in te meten. Ik wist al hoe ik het wilde (dacht ik), maar ik ben heel goed geadviseerd. Ik had al een ander bedrijf langs laten komen en volgens hun kon het niet helemaal hoe ik het graag wenste. Was volgens hun technisch niet mogelijk. Nou daar wist Shutter Experience wel raad mee. Zo kreeg ik het toch hoe ik het graag wilde. Ze waren ook heel transparant over de prijzen en hebben mij goed geadviseerd over zaken wat wel of juist niet de prijs waardig was. Tussentijds goed op de hoogte gehouden over de status van levering. Eenmaal binnen, konden ze zeer snel langskomen voor montage. Alles is netjes gemonteerd en daarna goed uitleg gekregen over het gebruik.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 10 januari 2022
8

Zeer tevreden

De voor en achtergevel van ons huis bestaat voor een groot deel uit glas, waarbij aan weerszijde schuine raamkozijnen gebruikt zijn. Erg lastig bij een kiezen van raambekleding. Na lang wikken en wegen gekozen voor shutters van Shutter Experience. Onze keuze viel op dit bedrijf nadat we van verschillende aanbieders een offerte hadden gekregen. De prijs/kwaliteit verhouding was voor ons doorslaggevend. We zijn erg tevreden over het eindproduct (geeft een luxe uitstraling zowel binnen als buiten) en ook over de service aan huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes - 29 december 2021
244 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10